Opskrift

Glaserede gulerødder i airfryer

Smør- og honningglaserede gulerødder med perfekt bid – hurtigt i airfryer.

190 °C12–16 minLet4 portioner

Ingredienser

  • 600 g gulerødder i stave eller små hele
  • 1 spsk smør (smeltet)
  • 1 spsk honning eller ahornsirup
  • ½ tsk salt, peber
  • 1 tsk citronsaft (valgfrit)
  • Finthakket persille til servering

Fremgangsmåde

  1. Forvarm 3–5 min ved 190 °C.
  2. Vend gulerødder med smør, honning, salt/peber (og evt. citron).
  3. Tilbered 12–16 min ved 190 °C i ét lag – ryst 1–2 gange.
  4. Top med persille og servér.
Tip: Lav i ét lag og ryst/vend halvvejs for jævn farve og sprødhed.

Tips

  • Brug små gulerødder for hurtigere tid.
  • Slut kort ved 200 °C for ekstra glasering.
  • Tilsæt spidskommen for mere varme i smagen.

Servering

  • Til frikadeller, kylling eller fisk.
  • Sammen med rodfrugtblanding på et fad.

Anbefalet airfryer & tilbehør

Annonce i samarbejde med PriceRunner