Opskrift

Halloumi i airfryer

Sprød og gylden halloumi i airfryer. Perfekt som snack, topping eller i wraps og salater.

Direkte metode Opdateret 2025-09-29
Forberedelse
3m
Tilberedning
8m
I alt
11m

Ingredienser

  • 250 g halloumi, i 8–10 skiver
  • 1 tsk olie eller oliespray
  • Friskkværnet peber
  • Evt. 1 tsk honning + chiliflager ved servering

Sådan gør du

  1. Forvarm airfryeren 3 min ved 185 °C.
  2. Dup osteskiverne tørre og spray/pensl let med olie.
  3. Tilbered 6–9 min ved 180–190 °C – vend halvvejs – til gyldne og sprøde.
  4. Drys peber og servér evt. med honning og chili.

Tips til sprødhed

Annonce · Udstyr der gør det nemt

Mere fra opskrifter