kylling
Kyllingefrikadeller i airfryer
Nem hverdagsfavorit: milde, saftige deller med kort tilberedningstid.
airfryer
familievenlig
opdateret 29. sep 2025
tid
10–25 min
temperatur
180–200°C
sværhedsgrad
let
portioner
2–4
ingredienser
- 500 g hakket kylling
- 1 æg
- 40 g rasp
- 1 lille løg, revet
- 1 tsk salt
- ½ tsk paprika
- olie-spray
sådan gør du
- Rør fars med æg, rasp, løg, salt og paprika. Form små deller.
- Forvarm 190°C. Læg i ét lag og spray let med olie.
- Tilbered 190°C i 10–14 min – vend halvvejs.
- Tjek gennemstegt (kernetemp. 74°C).
tips
- Fugt hænderne, så farsen ikke klistrer.
- Undgå for store deller for hurtig og jævn tilberedning.
- Giv 1–2 min ekstra for mørkere farve.
variationer
- Tilføj revet squash/gulerod
- BBQ-krydderi for sødlig note
- Lille tern af ost i midten
servering
Server med ovnkartofler, grøntsagsstave og yoghurt-dip.
relaterede opskrifter
konklusion
nem, sprød og børnevenlig – den her opskrift er skabt til hverdage. hold øje de sidste minutter og justér tiden efter din airfryer.