bagværk & snack

Pizzasnegle i airfryer

Bag direkte i airfryer: luftig midte og let sprød kan – uden lang opvarmning af ovnen.

airfryer familievenlig opdateret 29. sep 2025
tid
10–25 min
temperatur
180–200°C
sværhedsgrad
let
portioner
2–4

ingredienser

  • 1 rulle pizzadej
  • 100 g tomatsauce
  • 150 g revet ost
  • skinke/pepperoni (valgfri)
  • æg til pensling

sådan gør du

  1. Rul dejen ud og smør tomatsauce på. Drys ost og evt. fyld.
  2. Rul sammen og skær 2–3 cm snegle. Pensl med æg.
  3. Forvarm 180°C og bag 8–12 min på bagepapir – hold afstand.
  4. Lad hvile 2 min før servering.

tips

  • Brug perforeret papir for bedre luftflow.
  • Tjek farven de sidste minutter.
  • Frosne snegle? Giv 2–3 min ekstra.

variationer

  • Skinke/ost klassisk
  • Pepperoni
  • Vegetar: majs + oliven

servering

Server lune med grøntsagsstave eller en lille salat.

relaterede opskrifter

konklusion

nem, sprød og børnevenlig – den her opskrift er skabt til hverdage. hold øje de sidste minutter og justér tiden efter din airfryer.