Opskrift

Torsk i airfryer

Saftig torsk i airfryer med smør, citron og urter. Nemt, sundt og på bordet på under 20 minutter.

Direkte metode Opdateret 2025-09-29
Forberedelse
5m
Tilberedning
12m
I alt
17m

Ingredienser

  • 500 g torskefileter (2–3 stykker)
  • 1 spsk olie eller smeltet smør
  • 1/2 tsk salt
  • 1/4 tsk peber
  • 1 tsk citronsaft + ekstra ved servering
  • 1 tsk tørret dild eller persille
  • Evt. 2 spsk rasp for let sprød top

Sådan gør du

  1. Forvarm airfryeren til 180 °C i 3–5 min. Beklæd kurven med bagepapir.
  2. Dup fisken tør, pensl med olie/smør, krydr med salt, peber, dild og citronsaft. Drys evt. med rasp.
  3. Tilbered 10–14 min afhængigt af tykkelse til fisken flager let og er saftig.
  4. Server med citron og grønt tilbehør.

Tips til sprødhed

Annonce · Udstyr der gør det nemt

Mere fra opskrifter