morgenmad
Æg i airfryer (omelet/frittata)
Rør æg med grønt og bag i lille form – sæt det over mens du laver resten.
airfryer
sundt
opdateret 29. sep 2025
tid
12–16 min
temperatur
170°C
sværhedsgrad
let
portioner
2–4
ingredienser
- 6 æg
- 50 ml mælk
- 1 håndfuld grønt i tern (peberfrugt/spinat)
- salt og peber
- olie til form
sådan gør du
- Pisk æg, mælk, salt og peber. Vend grønt i.
- Smør en lille form og hæld massen i.
- Forvarm 170°C. Bag 12–16 min til sat og let gylden.
- Lad stå 2 min før servering.
tips
- Tykkelse afgør tiden – tyk form = længere tid.
- Dæk med folie de sidste min hvis overfladen mørkner.
- Til små forme: start tjek efter 8–10 min.
variationer
- Feta + spinat
- Skinke + ost (ikke vegetar)
- Chili + forårsløg (til voksne)
servering
Server i skiver med rugbrød og grønt.
relaterede opskrifter
konklusion
Let, sund og sprød – perfekt til travle hverdage. Justér tiden efter din airfryer og mængden i kurven.