morgenmad

Æg i airfryer (omelet/frittata)

Rør æg med grønt og bag i lille form – sæt det over mens du laver resten.

airfryer sundt opdateret 29. sep 2025
tid
12–16 min
temperatur
170°C
sværhedsgrad
let
portioner
2–4

ingredienser

  • 6 æg
  • 50 ml mælk
  • 1 håndfuld grønt i tern (peberfrugt/spinat)
  • salt og peber
  • olie til form

sådan gør du

  1. Pisk æg, mælk, salt og peber. Vend grønt i.
  2. Smør en lille form og hæld massen i.
  3. Forvarm 170°C. Bag 12–16 min til sat og let gylden.
  4. Lad stå 2 min før servering.

tips

  • Tykkelse afgør tiden – tyk form = længere tid.
  • Dæk med folie de sidste min hvis overfladen mørkner.
  • Til små forme: start tjek efter 8–10 min.

variationer

  • Feta + spinat
  • Skinke + ost (ikke vegetar)
  • Chili + forårsløg (til voksne)

servering

Server i skiver med rugbrød og grønt.

relaterede opskrifter

konklusion

Let, sund og sprød – perfekt til travle hverdage. Justér tiden efter din airfryer og mængden i kurven.