kylling
Kyllingekødboller i airfryer
Magre, saftige kødboller – gode til meal-prep og pasta.
airfryer
sundt
opdateret 29. sep 2025
tid
10–14 min
temperatur
190–200°C
sværhedsgrad
let
portioner
2–4
ingredienser
- 500 g hakket kylling
- 1 æg
- 40 g rasp
- 1 lille løg, revet
- 1 tsk salt
- ½ tsk paprika
- olie-spray
sådan gør du
- Rør farsen sammen og form små boller.
- Forvarm 190°C. Læg på perforeret papir og spray let med olie.
- Tilbered 190°C i 10–14 min – vend halvvejs.
- Tjek gennemstegt (kernetemp. 74°C).
tips
- Undgå for store boller for jævn tilberedning.
- Giv 1–2 min ved 200°C til sidst for mere farve.
- Frys i portioner til travle dage.
variationer
- BBQ-krydderi
- Frisk basilikum + parmesan
- Chili + hvidløg (til voksne)
servering
Server med tomatsauce og fuldkornspasta eller i wraps.
relaterede opskrifter
konklusion
Let, sund og sprød – perfekt til travle hverdage. Justér tiden efter din airfryer og mængden i kurven.