kylling

Kyllingekødboller i airfryer

Magre, saftige kødboller – gode til meal-prep og pasta.

airfryer sundt opdateret 29. sep 2025
tid
10–14 min
temperatur
190–200°C
sværhedsgrad
let
portioner
2–4

ingredienser

  • 500 g hakket kylling
  • 1 æg
  • 40 g rasp
  • 1 lille løg, revet
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk paprika
  • olie-spray

sådan gør du

  1. Rør farsen sammen og form små boller.
  2. Forvarm 190°C. Læg på perforeret papir og spray let med olie.
  3. Tilbered 190°C i 10–14 min – vend halvvejs.
  4. Tjek gennemstegt (kernetemp. 74°C).

tips

  • Undgå for store boller for jævn tilberedning.
  • Giv 1–2 min ved 200°C til sidst for mere farve.
  • Frys i portioner til travle dage.

variationer

  • BBQ-krydderi
  • Frisk basilikum + parmesan
  • Chili + hvidløg (til voksne)

servering

Server med tomatsauce og fuldkornspasta eller i wraps.

relaterede opskrifter

konklusion

Let, sund og sprød – perfekt til travle hverdage. Justér tiden efter din airfryer og mængden i kurven.