Opskrift

Rødbeder med feta i airfryer

Sødmefulde bagte rødbeder toppet med cremet feta og urter – lun salat på 20 minutter.

190 °C18–22 minLet4 portioner

Ingredienser

  • 700 g rødbeder i tern (2–3 cm)
  • 1½ spsk olivenolie
  • 1 tsk salt, peber
  • 1 tsk tørret timian
  • 75 g feta i små tern
  • Frisk persille eller dild

Fremgangsmåde

  1. Forvarm 3–5 min ved 190 °C.
  2. Vend rødbeder med olie, krydderi, salt/peber.
  3. Bag 18–22 min ved 190 °C – ryst halvvejs.
  4. Top med feta og urter lige før servering.
Tip: Lav i ét lag og ryst/vend halvvejs for jævn farve og sprødhed.

Tips

  • Skær i ens tern – rødbeder kan variere i tid efter størrelse.
  • Vil du undgå rødbedesaft? Brug handsker og skærebræt af plastik.
  • Dryp med balsamico for syre.

Servering

  • Som side til kylling eller fisk.
  • Som lun frokostsalat med korn/quinoa.

Anbefalet airfryer & tilbehør

Annonce i samarbejde med PriceRunner